OOM Verzekeringen Klik hier voor de online versie  |  Afmelden
Oom gespecialiseerde verzekeringen
17 april 2019
Nieuwsflits
Graag houden wij je op de hoogte
Maak direct kennis met onze producten  
 
 
 
 
Nieuw: de OOM Horeca-verzekering
 
OOM Verzekeringen komt met een verzekering voor horecaondernemers: de OOM Horeca-verzekering. De verzekering is bedoeld voor horecaondernemers die niet makkelijk terecht kunnen bij de reguliere verzekeraars.

De voordelen op een rij
Keuze uit drie vaste pakketten:
  • Basisdekking: brand en storm
  • Uitgebreide dekking: basisdekking plus inbraak en waterschade
  • Extra uitgebreide dekking: uitgebreide dekking plus vandalisme, overspanning en inductie.
Je klant kan voor het gebouw een andere dekking kiezen dan voor de inventaris of goederenvoorraad. Alle combinaties zijn mogelijk.
Ook zijn er diverse aanvullende dekkingen mogelijk, zoals glasbreuk of koelschade.
Lees meer  
 
 
 
Wat is er nog meer nieuw aan de verzekering?
 
Er zijn belangrijke verschillen met de OOM Combinatiepolis. Zo is het gebouw verzekerd tegen herbouwwaarde in plaats van vervangingswaarde, is de dekking van diverse schades verbeterd en kan kasgeld via een aparte module worden meeverzekerd.  
 
Met de nieuwe verzekering bieden wij horecaklanten een oplossing op maat, met uitstekende dekking tegen een scherp tarief.

Kiest je klant voor de Uitgebreide dekking of de Extra uitgebreide dekking? Dan is je klant naar verwachting veel voordeliger uit, dan met dezelfde dekkingen bij de OOM Combinatiepolis.
Lees meer  
 
 
 
Voor nieuwe klanten én bestaande horecaklanten
Je komt als ondernemer niet zomaar bij OOM Verzekeringen terecht. Wij verzekeren verzwaarde risico’s, die de reguliere verzekeraars niet willen verzekeren. De OOM Horeca-verzekering is helemaal afgestemd op de specifieke wensen en risico’s van horecaondernemers.

De nieuwe verzekering is niet alleen bedoeld voor nieuwe klanten, maar ook voor onze huidige
horecaklanten met een OOM Combinatiepolis. In veel gevallen is je klant veel goedkoper uit met de nieuwe verzekering. Je kunt eenvoudig een offerte aanvragen voor je klant via de aanvraagmodule. Je klant kan dat natuurlijk ook zelf doen via de website.
Premie berekenen  
 
 
 
Het OOM Tussenpersonenportaal: al aangemeld?
 
Heb je je al aangemeld voor de nieuwe online werkomgeving voor onze tussenpersonen? Met het OOM Tussenpersonenportaal kun je eenvoudig je zaken online regelen en je gegevens beheren.

Hier vind je alle informatie die voor jou als tussenpersoon belangrijk is. Zoals je portefeuilleoverzicht en het declaratieoverzicht, maar ook alle downloads. Je vindt hier ook alle financiële informatie, zoals klantnota’s en het prolongatieborderel.

Je kunt maximaal één account aanmaken. Wil je dat verschillende personen gebruik kunnen maken van het account? Kies dan bij het aanmaken van het account voor de optie ‘gebruikersnaam en wachtwoord’. (Dus niet voor de optie ‘abz/digitaal paspoort’).
Meld je nu aan  
 
 
Oom gespecialiseerde verzekeringen
 
Twitter   Linkedin   Facebook   Youtube   Instagram
Contact
Tel: +31 (0)70 353 21 60
E: brand@oomverzekeringen.nl
W: www.oomverzekeringen.nl
Postadres
OOM Verzekeringen
Jan Thijssenweg 2
2289 AA Rijswijk
Disclaimer  •  Privacy
Afmelden  •   Aanmelden  •  Gegevens wijzigen